До новин

Збитки "Нафтогазу" у 85 млрд ставлять під питання подальшу діяльність компанії, - аудитор

30 квітня, 2015
Збитки
Збитки "Нафтогазу" у 85 млрд ставлять під питання подальшу діяльність компанії, - аудитор

За результатами роботи у 2014 році ПАТ "Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" закінчила зі збитками у розмірі 85,044 млрд гривень, що свідчить про невизначеність щодо здатностi НАК продовжувати свою дiяльнiсть на безперервнiй основi.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на текст аудиторського висновку незалежного аудитору "Делойт енд Туш ЮСК", що перевірив фiнансову звiтність "Нафтогазу" за минулий рік.

"Компанiя понесла чистi збитки у сумi 85 044 810 тис. гривень за рік, що закiнчився 31 грудня 2014 року, вiдповiдно, та вiд'ємний чистий рух вiд операцiйної дiяльностi за рiк, що закiнчився 31 грудня 2014 року склав 66 947 842 тис. гривень. Цi умови створюють суттєву невизначенiсть щодо здатностi компанiї продовжувати свою дiяльнiсть на безперервнiй основi", - йдеться у звіті незалежного аудитора.

"Нафтогаз" є монополістом із транспортування газу по транзитних газопроводах і транспортування нафти по нафтопроводах, а також найбільшим добувачем газу й найбільшим добувачем нафти в Україні.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, збитки дочірньої компанії "Нафтогазу" - "Укртрансгазу" - минулого року склали 777 млн гривень.

Коментарі
Додати коментар