До новин

Львівська облрада закликала керівництво держави націоналізувати ЛАЗ

21 січня, 2015
Збитки
Львівська облрада закликала керівництво держави націоналізувати ЛАЗ

Депутати Львівської обласної ради на засіданні 20 січня ухвалили звернення до президента, Кабінету міністрів, генерального прокурора та Фонду державного майна України щодо націоналізації Львівського автобусного заводу.

Про це виданню "Банкрутство & Ліквідація" повідомили в прес-службі облради.

Обласна рада просить керівництво держави перевірити законність проведення Фондом держмайна процедури приватизації ВАТ "Львівський автобусний завод", а також дій судових органів і прокуратури у цій справі. Депутати вимагають дієвих та ефективних заходів щодо повернення заводу, що був незаконно приватизований, у державну власність.

«Із новим власником виробництво підприємства занепало, виникли величезні борги із заробітної плати, штат працівників істотно скоротився, підприємство майже доведене до банкрутства, а це, безумовно, не входило в умови інвестиційного договору. У зв'язку з цим та з метою недопущення руйнування промисловості області, просимо розглянути ситуацію із законністю проведення Фондом державного майна України процедури приватизації ВАТ «Львівський автобусний завод», - наголошується у зверненні.

Нагадаємо, у жовтні минулого року Львівська обласна державна адміністрація вже зверталася до законотворчих органів країни щодо повернення у державну власність промислових підприємств області, які, за її даними, штучно доводилися до банкрутства. Зокрема, мова йшла про Львівський автобусний завод.

Джерело фото: kartagoroda.com.ua

Коментарі
Додати коментар