До новин

ФГВ готується до розпродажу нерухомості банків «Форум» та Брокбізнесбанк

20 травня, 2015
Ліквідація
ФГВ готується до розпродажу нерухомості банків «Форум» та Брокбізнесбанк

Найближчим часом на продаж буде виставлятись нерухомість неплатоспроможних ПАТ «Банк Форум» та АТ «Брокбізнесбанк».

Про це заявив директор Департаменту запровадження планів врегулювання та управління активами неплатоспроможних банків ФГВФО Андрій Шевченко, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

«Найбільший сегмент нерухомості зараз будуть виставляти неплатоспроможні банк «Форум» і Брокбізнесбанк. Найближчий час ми будемо підключати наших партнерів, біржові площадки для пошуку клієнтів, які зацікавлені у придбані тих чи інших об’єктів», - сказав Шевченко.

Він підкреслив, що Фонд робить все для того, щоб продаж активів неплатоспроможних банків був відкритим, прозорим, зручним для споживачів.

У ФГВ нагадують, що всі бажаючі можуть брати участь в аукціонах, на сайті Фонду (www.torgi.fg.gov.ua) можна ознайомитися з активами неплатоспроможних банків.

«На сьогодні Фонд має в управлінні нерухоме майно, якому потрібен ринок, якому потрібні покупці, яке потрібно продавати», - підсумував Шевченко.

Нагадаємо, що Фонд гарантування вкладів ввів тимчасову адміністрацію в банк «Форум» депутата Вадима Новинського з 14 березня, після чого 13 червня Нацбанком було прийнято рішення про ліквідацію банку.

10 червня 2014 року Нацбанк ухвалив рішення ліквідувати неплатоспроможний «Брокбізнесбанк». Як відомо, до введення тимчасової адміністрації «Брокбізнесбанк» контролювався «сімейним» бізнесменом Сергієм Курченком.

Коментарі
Додати коментар