До новин

Головні події тижня

07 грудня, 2018
Події
Головні події тижня

Інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація зібрав для вас найцікавіші новини цього тижня у сфері банкрутства.

Про банкрутство «Росави»

Господарський суд Київської області порушив справу про банкрутство найбільшого в Україні виробника автомобільних шин ПрАТ "Росава" (Біла Церква Київської області). Рішення суду ухвалене за заявою глави ліквідаційної комісії компанії, яка виявила 20,58 млрд гривень кредиторської заборгованості.

Про продаж збанкрутілого заводу «Океан»

Цілісний майновий комплекс ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан» купило через аукціон ТОВ «Торговий дім Аннона» за 122,195 млн грн. Ліквідатор підприємства Ірина Сербін повідомила, що спочатку стартова ціна підприємства становила 1,8 млрд грн, але після декількох аукціонів перед торгами вона знизилася до 1,16 млрд грн. Самі торги проходили зі зниженням початкової вартості.

Про виставлені на продаж активи трьох збанкрутілих банків на 6,5 млрд гривень, що продаватимуть із залученням DebtX

Пул на 6,5 млрд грн з заставних активів НБУ виставлено на продаж із залученням ТОВ «Дебтекс Україна». На продаж виставлено лот активів, що обліковуються на балансі банків у стадії ліквідації АТ «ЄВРОГАЗБАНК», ПАТ «КБ «АКТИВ-БАНК» та АТ «ЗЛАТОБАНК».

Про початок банкрутства ЗАЗу

Провадження у справі про банкрутство АТ «Запорізький автомобілебудівний завод» (ЗАЗ) порушено Запорізьким господарським судом за заявою ТОВ «Факторинг Фінанс» (Київ), загальна сума вимог кредиторів становить 3,16 млн грн. Причиною порушення справи стала неможливість стягнення кредитором заборгованості без порушення відповідної справи.

Про плутанину у правонаступництві збанкрутілого Укрінбанку

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб звертає увагу клієнтів ПАТ «Укрінбанк» та учасників фінансового ринку на той факт, що ПАТ «Укрінком» не було і не є правонаступником ПАТ «Укрінбанк». У кількох господарських справах Верховним Судом сформовано правову позицію щодо відсутності доказів на підтвердження обставин правонаступництва від банку до згадуваної компанії.

Коментарі
Додати коментар