До новин

«Енергоатом» прогнозує банкрутство українсько-російського СП з виробництва ядерного палива

09 червня, 2015
Банкрутство підприємств
«Енергоатом» прогнозує банкрутство українсько-російського СП з виробництва ядерного палива

Президент Національної атомної енергогенеруючої компанії «Енергоатом» Юрій Недашковський прогнозує початок процедури банкрутства спільного українсько-російського підприємства ПАТ «Завод із виробництва ядерного палива».

Про це він сказав журналістам, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Завод із виробництва ядерного палива зараз доїдає свої останні гроші і, я думаю, найближчим часом піде на банкрутство», - заявив Недашковський.

За його словами, російська сторона не виконала свої зобов'язання за умовами передачі технологій з випуску складок.

«Українська сторона не може фінансувати, не отримавши технології, тобто росіяни просто не виконали свої зобов'язання, наскільки я знаю. Там була умова передачі технологій. У якому вигляді потрібно передати технологію без обмежень, без прив'язки до російських збагачувальних потужностей, вони усе це почали на ходу обмежувати і технології не передали. Природно, українська сторона в цьому випадку не бачить необхідності вкладати далі в це підприємство», - уточнив голова НАЕК.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, депутат Верховної Ради Ірина Суслова заявляє, що критичні борги державного підприємства «Енергоатом» можуть призвести його до банкрутства.
Коментарі
Додати коментар