До новин

ФГВФО оприлюднив оновлені дані про боржників збанкрутілих банків

23 квітня, 2019
Борги
ФГВФО оприлюднив оновлені дані про боржників збанкрутілих банків

Фонд гарантування вкладів оприлюднив списки усіх позичальників, керівників та колишніх акціонерів неплатоспроможних банків, які ще мають повернути свої борги, згідно з рішенням судів, станом на початок другого кварталу 2019 року.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду.

Оприлюднення цих даних відбувається відповідно до Листа про наміри уряду України та Національного банку України до Міжнародного валютного фонду від 05 грудня 2018 року та положень Меморандуму про економічну та фінансову політику. Вперше Фонд опублікував списки боржників на своєму офіційному сайті у березні 2019 року, надалі дані оновлюватимуться щоквартально. Для спрощення роботи користувачів з початку другого кварталу 2019 року списки оприлюднюватимуться у форматі Excel.

До списків включено осіб, які на дату складання переліку не погасили у повному обсязі суму боргу, визначену до стягнення з них судовими рішеннями. Списки містять дані щодо всіх боржників, незалежно від розміру заборгованості. Їх складено відповідно до та з дотриманням положень статті 6 Закону України «Про доступ до судових рішень» і вони містять інформацію, оголошену прилюдно при проголошенні судом судових рішень.

Перелік боржників доступний за посиланням.

Коментарі
Додати коментар