До новин

Банк групи "Континіум" отримав рефінанс

10 травня, 2019
Борги
Банк групи "Континіум" отримав рефінанс

Відповідно до звітності Нацбанку, на 1 квітня борг "Банку інвестицій та заощаджень" по кредитам рефінансування становив 43,1 млн грн, тоді як на 1 березня відповідної заборгованості не було.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Finbalance.

За результатами торішнього стрес-тесту (проводився на базі показників на 01.01.2018), “Банк інвестицій та заощаджень” (підконтрольний групі "Континіум", якій належить у т.ч. мережа АЗС WOG) до кінця 2019 року має врегулювати питання з нестачею капіталу на 1,045 млрд грн за рахунок виконання плану реструктуризації.

За даними НБУ, у березні борг "Місто-Банку" по рефінансуванню зріс до 12,8 млн грн (з 3,5 млн грн на кінець лютого), а Мегабанку - лишився на рівні 28 млн грн.

За даними регулятора, на 1 квітня лише один з працюючих банків порушував норматив коефіцієнта покриття ліквідністю за всіма валютами (LCRвв; має бути не менше 80%) - Місто Банк (47,54%).

Мегабанк повідомляв, що в І кварталі вчасно виконував програму капіталізації та знизив дефіцит капіталу до 1,6 млрд грн, який має покрити до кінця року (у рамках виконання програми реструктуризації).

За інформацією Нацбанку, борг Приватбанку по рефінансу в березні скоротився до 9,3 млрд грн (з 13,1 млрд грн).

Коментарі
Додати коментар