До новин

Профільні комітети ААУ і АПУ домовились про співпрацю у впровадженні Кодексу з банкрутства

27 травня, 2019
Законодавство
Профільні комітети ААУ і АПУ домовились про співпрацю у впровадженні Кодексу з банкрутства

Голова комітет ААУ з банкрутства Сергій Боярчуков та голова комітету АПУ з конкурсного права Ірина Сербін підписали меморандум про співпрацю у впровадженні Кодексу України з процедур банкрутства в життя.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Автори Кодексу України з процедур банкрутства закликали професійну спільноту до об’єднання, і керівники профільних комітетів ААУ та АПУ відгукнулись – 24 травня підписано Меморандум про співпрацю між комітетами.

 «Метою Меморандуму є організація співпраці та консолідація зусиль Сторін, направлених на впровадження Кодексу України з процедур банкрутства в життя, сприяння створенню саморегулівної організації арбітражних керуючих та забезпечення незалежності професії арбітражного керуючого», - говориться в повідомленні Комітету з банкрутства ААУ.

Наш наступний крок – проведення Установчої зустрічі Координаційної ради зі створення Єдиної СРО арбітражних керуючих.

«Запрошуємо усіх арбітражних керуючих та діячів ринку банкрутства приєднатися до формування правових основ діяльності Єдиної СРО та розробки нормативно-правової бази, яка забезпечить її діяльність. Наша мета – консолідація», - наголосив Сергій Боярчуков. 

Коментарі
Додати коментар