До новин

Волинець: Гроші для погашення боргів перед гірниками - заблоковані

14 червня, 2019
Законодавство
Волинець: Гроші для погашення боргів перед гірниками - заблоковані

Голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець заявив, що 50 мільйонів гривень на зарплатні борги львівським шахтарям заблокували в Укргазбанку.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Обіцяні 12 червня під час зустрічі із прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом з представниками трудового колективу ДП «Львіввугілля» 50 млн грн коштів на виплату заборгованої заробітної плати заблоковані. Вказані кошти мали надійти від ПАТ «Центренерго» за відвантажене вугілля львівським шахтарям», - зазначив Волинець.

За його словами, кошти арештовані на рахунках АБ «Укргазбанк».

Напередодні із делегацією гірників, яка виїхала до Києва, зустрівся Прем`єр-міністр Володимир Гройсман. Керівник уряду дав доручення міністру енергетики та вугільної промисловості Ігорю Насалику, а також керівництву ФДМУ розблокувати закупівлі і зробити вугілля державних шахт пріоритетним для державних енергокомпаній. Одночасно він дав доручення Держаудитслужбі провести перевірку формування собівартості вугілля на державних шахтах і спростував всі чутки про можливу приватизацію прибуткових шахт об’єднання.

Коментарі
Додати коментар