До новин

Мережа турагентств готує позов до суду про визнання News Travel банкрутом

04 лютого, 2015
Банкрутство підприємств
Мережа турагентств готує позов до суду про визнання News Travel банкрутом

Пробленмий туроператор News Travel не повертає ошуканим туристам кошти за оплачені ними тури, через що низка туристичних агентств, що співпрацювали з News Travel, готує позов до суду про визнання туроператора банкрутом.

Про це повідомляє інформаційний портал "Банкрутство & Ліквідація" із посиланням на "Капітал".

З 17 січня News Travel припинив свою роботу та попросив турагентства зібрати і вислати документи для відшкодування коштів за невикористані тури, пообіцявши протягом двох тижнів повернути вартість відпочинку.

Пізніше, 28 січня, News Travel повідомив, що гроші повернуть не одразу, а в кілька етапів, спочатку планувалося виплатити 20% від ціни туру.

Але такі партнери News Travel як "Мережа агентств горящих путівок", "Поїхали з нами", "Гарячі Тури" та деякі інші повідомили, що обіцяного повернення коштів не відбулося. Лише поодинокі туристи отримали на свою картку 20% вартості турів, що були заброньовані й оплачені раніше.

Як раніше повідомляв інформпортал "Банкрутство & Ліквідація", туристичний оператор News Travel через фінансову скруту з 17 січня 2015 року припинив відправку українських туристів за кордон.

Джерело фото: mastertura.com.ua

Коментарі
Додати коментар