До новин

Малюська розповів, чим займатимуться його заступники

10 жовтня, 2019
Новини
Малюська розповів, чим займатимуться його заступники

Міністр юстиції Денис Малюська розповів, які обов’язки покладе на своїх заступників.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на інтерв’ю міністра виданню LB.ua.

За словами Малюськи, його перший заступник Євгеній Горовець підмінятиме його за відсутності чи коли міністр не матиме часу для певні завдання. Він займатиметься питаннями приватного права, законопроектною діяльністю, взаємодією з іншими органами державної влади.

“Це людина, яку я вважаю найкращим юристом країни. У тому числі кращим в порівнянні зі мною. І водночас – найбільш недооцінений юрист, з урахуванням того, що він – найкращий”, - каже голова Мін’юсту.

За словами міністра, його заступник Олександр Банчук займатиметься в основному питаннями публічного права та правопорядку.

“Він неодноразово критикував міністерство юстиції в своїх публікаціях. І для нього це якраз хороша можливість на практиці перевірити правильність своїх тез і спробувати пропрацювати свої наукові розробки на практиці. Знаю його теж давно. В більшості за його аналітичними матеріалами”, - каже міністр.

Як відомо, Горовець – колишній партнер по бізнесу Малюськи, керівник адвокатської фірми «Бізнес-право», засновником якої є міністр.

Банчук – експерт Центру політико-правових реформ з адміністративно-деліктного права та кримінальної юстиції, член правління Трансперенсі.

У міністра юстиції є ще троє заступників Ольга Оніщук, Валерія Коломієць і Андрій Гайченко.

Ще одного заступника, з питань пенітенціарної служби, Малюська ще буде шукати. Він вже вибирає між трьома кандидатами.

Коментарі
Додати коментар