До новин

У Мін’юсті презентували онлайн-курси з виконавчого провадження

04 листопада, 2019
Новини
У Мін’юсті презентували онлайн-курси з виконавчого провадження

Освітні онлайн курси «Основи виконавчого провадження» та «Виконавче провадження: поглиблений курс» презентовано в Міністерстві юстиції.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на пресслужбу Мін’юсту.

Вказані курси розроблені студією онлайн-освіти EdEra за участі національних експертів та підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні. Вони містять необхідні теоретичні знання для подальшого поглибленого навчання та здійснення професійної діяльності з виконання рішень.

Перший курс був запущений у травні 2019 р. («Основи виконавчого провадження»)” … Другий курс («Основи виконавчого провадження») був запущений лише місяць тому.

Перший курс допомагає зрозуміти систему виконання судових рішень, правовий статус виконавців, їх права та обов'язки, а також процедури, яких необхідно дотримуватися, а другий курс поглиблено висвітлює функціонування механізму примусового виконання рішень, включаючи організаційні особливості роботи виконавців, юрисдикцію та повноваження судів, процедуру звернення стягнення та багато інших аспектів.

Деталі про курси:

«Основи виконавчого провадження»

Для кого:

- особи, які мають намір здійснювати діяльність приватного виконавця;

- студенти-магістри юридичних спеціальностей;

- професійні спільноти: юридична, кредиторська, інші;

- державні виконавці зі стажем роботи до 1 року.

Про що:

- базові поняття про систему примусового виконання рішень,

- правовий статус органів та осіб, які здійснюють виконання рішень, їхні права та обов’язки,

- порядок та процедура здійснення виконавчого провадження.

Цей курс надасть необхідні теоретичні знання для подальшого поглибленого навчання та здійснення професійної діяльності з виконання рішень.

«Виконавче провадження: поглиблений курс»

Для кого:

- майбутні приватні виконавці;

- державні виконавці зі стажем роботи до 1 року;

- усі зацікавлені в темі виконавчого провадження, насамперед студенти юридичних факультетів та професійні спільноти — юридична, кредиторська.

Про що:

Цей курс ознайомить вас із організацією діяльності органів ДВС та приватних виконавців. Ви опануєте особливості механізму виконавчого провадження, вивчите юрисдикцію і компетенції відповідних судів та особливості звернення стягнення на майно боржника. Програма курсу базується на «Переліку обов’язкових питань, за якими проводиться навчання осіб, які мають намір здійснювати діяльність приватного виконавця».

Коментарі
Додати коментар