До новин

В МВФ сподіваються на швидкий результат візиту в Україну

14 листопада, 2019
Борги
В МВФ сподіваються на швидкий результат візиту в Україну

Директор управління МВФ з питань Європи Пол Томсен розповів, що фонд сподівається на досягнення швидкого результату у перемовинах з українським керівництвом.

Про це повідомляє інформаційний портал “Банкрутство & Ліквідація в Україні” із посиланням на інтерв’ю Томсена для "Голосу Америки".

"Сподіваюсь, досягнемо швидкого результату. Хоча прогрес обнадійливий, залишаються деякі невирішені питання. Давайте побачимо", - каже Томсен.

Представник МВФ підкреслив, що Україна досягла прогресу у питанні очищення банківського сектору, стабілізації макроекономіки, фіскальній та монетарній політиці.

Томсен висловив розчарування у питанні подолання корупції в Україні та державного управління. Він вважає, що новий уряд має краще працювати у цьому напрямку.

За його словами, важливим є "зберегти незалежність центрального банку, досягти прогресу у фінансовому секторі, продовжити бюджетну консолідацію.

Нагадаємо, напередодні міністерка фінансів Оксана Маркарова повідомила, що місія Міжнародного валютного фонду почне працювати в Україні у четвер, 14 листопада.

Коментарі
Додати коментар