До новин

Альфа-банк продає офіс Промінвестбанку

20 листопада, 2019
Новини
Альфа-банк продає офіс Промінвестбанку

Будівлю центрального офісу Промінвестбанку, яка розташована у провулку Шевченка, що біля Майдану Незалежності в Києві, Альфа-Банк продає за $40 млн.

Згідно з оголошенням на веб-майданчику Альфа-Банку з продажу власних об`єктів нерухомості Apstore, об`єкт складається з 12-поверхової будівлі Промінвестбанку, земельної ділянки площею 0,36 га, зони паркування на 20 машиномісць.

Менеджер з продажу розповів, що об`єкт перейшов у власність Альфа-Банку три місяці тому, зараз в ньому продовжує працювати на умовах оренди персонал Промінвестбанку, пише видання з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна».

«Офіс включає в себе комплекс з трьох будівель, які пов`язані внутрішніми переходами. Продаж кожного будинку окремо поки не розглядається, але можливий. Але тоді спочатку – продаж найбільшої будівлі», — пояснив він.

Передача в оренду площ в будівлі поки що не розглядається. В оголошенні зазначається, що Альфа-Банк готовий надати кредитування покупцеві.

За даними Єдиного державного реєстру судових рішень, Печерський районний суд Києва 10 вересня 2019 року за клопотанням Генеральної прокуратури арештував центральний офіс Промінвестбанку в столиці і ще 15 об`єктів нерухомості, що належать банку. 

Коментарі
Додати коментар