До новин

Черговий пул кредитів юросіб виставили на торги

10 грудня, 2019
Законодавство
Черговий пул кредитів юросіб виставили на торги

27 грудня у системі ProZorro.Продажі заплановано аукціон з реалізації пулу активів юридичних осіб, що перебувають на балансі АТ «ВТБ БАНК».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на пресслужбу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону.

До складу пулу увійшли права вимоги за 25 кредитами юридичних осіб.

Середня прострочена заборгованість за кредитами – 7 років. Загальна заборгованість за договорами склала 1 778 млн грн. За 19 кредитами тривають судові провадження, 2 кредити перебувають на опрацюванні Державної виконавчої служби.

Стартова ціна пулу – 377 млн грн.

У забезпеченні за кредитами комерційна та житлова нерухомість, земельні ділянки,  цінні папери,  товари в обороті, фінансова порука, майнові права, обладнання. Проте чимало кредитів мають проблеми із заставою через банкрутство чи ліквідацію заставодавців.

Пул був сформований за календарним підходом. Тобто до його складу увійшли активи, що попередньо виставлялись на індивідуальні торги, але не були викуплені.

Детальніша інформація про лот (GL3N013704) із описом кредитних угод та переданого забезпечення міститься у публічному паспорті активу – за посиланням.

Коментарі
Додати коментар