До новин

«СЕТАМ» та Мін’юст роздали на благодійність конфісковане майно на 100 млн грн

27 грудня, 2019
Новини
«СЕТАМ» та Мін’юст роздали на благодійність конфісковане майно на 100 млн грн

Державне підприємство «СЕТАМ» спільно з Міністерством юстиції з 2016 року безоплатно передали Збройним силам, держустановам, лікарням, школам, дитячим будинкам та іншим соцзакладам 306 657 одиниць нереалізованого конфіскованого майна на понад 100 млн грн.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація в Україні» із посиланням на пресслужбу Мін’юсту.

Збройні Сили України отримали - 260 автомобілів та іншого майна на 52 млн грн, дитячі будинки - 247 771 одиниці митного конфіскату на 14 млн грн.

«Безоплатна передача - це соціальна місія СЕТАМ, якою ми пишаємося. Ми постійно співпрацюємо з волонтерами та військовими практично від дня нашого заснування. Запрошуємо військових та громадськість до співпраці. На наших складах ви можете знайти автомобілі та канцтовари, одяг та будматеріали. Ми готові безоплатно передати це нашим захисникам та соціальним установам», - наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

Рішення про передачу приймає комісія, до якої входить представник від державної виконавчої служби, представник митниці, яка безпосередньо конфіскувала товар, представник фіскальної служби та представник фінансової служби (найчастіше це - представник органів місцевого самоврядування).

Коментарі
Додати коментар