До новин

Футбольний клуб «Ворскла» нарешті розрахувався з боргами

14 січня, 2020
Борги
Футбольний клуб «Ворскла» нарешті розрахувався з боргами

Полтавська «Ворскла» вже не має заборгованості по виплаті зарплати та планує активно попрацювати над підсиленням під час зимової паузи.

Про це розповів президент клубу Роман Черняк в інтерв'ю виданню «Кременчуцька газета», повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«У ФК «Ворскла» є дуже великі перспективи. Ми торік, зробили ставку не на того тренера, тому втратили чимало очок. Проте, ми вирівняли ситуацію та розрахувалися з усіма боргами, які у нас виникли. Окрім цього ми ще маємо отримати компенсацію від УЄФА за перенесений матч з лондонським «Арсеналом». Сьогодні футболісти отримують зарплатню коштом основного спонсора – компанії Ferrexpo», – заявив Черняк.

Окрім цього клуб планує зробити гідне підсилення, підписавши одразу шістьох гравців. Їх прізвища поки тримають у таємниці.

«З цими людьми зараз працює і головний тренер, і селекціонери. Навесні плануємо вириватися з цієї ситуації, вирівнювати її, а вже наступного сезону знову боротися за місце у єврокубках», – наголосив Черняк.

Коментарі
Додати коментар