До новин

Завод «КЗЕЗУ» погасив заборгованість по зарплаті

16 січня, 2020
Борги
Завод «КЗЕЗУ» погасив заборгованість по зарплаті

На грудень 2019 року борги «КЗЕЗУ» перед працівниками досягли 5 мільйонів гривень, проте завод з ними розрахвався.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Новий день».

Напередодні нового року ПрАТ «Каховський завод електрозварювального устаткування» повністю розрахувався з боргами по заробітній платі. Про це розповів головний технолог підприємства, депутат Каховської міськради Олександр Глущенко.

«За оперативною інформацією, завод наприкінці грудня погасив свою заборгованість, — підтвердив начальник управління праці та соціального захисту населення міськради Андрій Скрипніченко. – Тепер ми чекаємо статистичної звітності, щоб мати офіційне підтвердження цьому. Вона з’явиться наприкінці січня»

Нагадаємо, що сума заборгованості по зарплаті «КЗЕЗУ» на початок грудня 2019 року становила майже 5 млн грн.  Протягом минулого року підприємство майже завжди було лідером серед боржників. За недотримання вимог законодавства про працю в частині несвоєчасної виплати зарплати 18 липня 2019 року Каховський міськрайонний суд притягнув до адміністративної відповідальності одного з керівників підприємства.

«КЗЕЗУ» — одне з найбільших підприємств Каховки. Воно розробляє та випускає електрозварювальне устаткування і колійну техніку.

Коментарі
Додати коментар