До новин

Вишньов йде з посади гендиректора ДП «СЕТАМ»

05 лютого, 2020
Новини
Вишньов йде з посади гендиректора ДП «СЕТАМ»

Про свій намір Віктор Вишньов, заявив під час прес-конференції: «СЕТАМ - підсумки роботи команди за 5 років. Реалізація арештованого майна онлайн в Україні», що відбулася в агентстві "Інтерфакс-Україна" у вівторок 4 лютого.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація».

За словам Вишньова він звернувся до Міністерства юстиції з проханням задовольнити його заяву про добровільне розірвання контракту з ним, як з керівником. Натомість він сподівається, що команда, яка працювала над СЕТАМ надалі продовжить свою роботу. «В мене є багато нових планів, щодо проектів, я яких я буду приймати участь. Відразу скажу, що це рішення було «обопільно-добровільне» і ніяких компенсацій при звільнені я не отримаю», наголосив він.

В ексклюзивному коментарі пан Вишньов сказав, що рішення покинути СЕТАМ визріло у нього достатньо давно. «Наразі в мене є декілька проектів і в державному, і в приватному секторах, якими я займаюся», повідомив він. Своє майбутнє бувший генеральний детектор найбільшого в Україні OpenMarket ДП «СЕТАМ» пов’язує з IT-бізнесом.

На запитання кореспондента інформаційного порталу «Банкрутство & Ліквідація», хто на його думку може обійняти вакантну посаду, пан Вишньов відповів, що він звертався з проханням до керівництва органу управління, щоб на його посаду, принаймні у статусі тимчасово виконуючого обов’язки перевели його заступника з юридичних питань Миколу Писанчина. Це питання, на думку Віктора Вішньова, буде вирішено до кінця цього тижня.

Нагадаємо, Віктор Вишньов є генеральним директором СЕТАМ з травня 2016 року. До цього він з вересня 2015 року обіймав посаду першого заступника гендиректора, а з січня 2016-го - в.о. генерального директора.

Коментарі
Додати коментар