До новин

Кам’янський водоканал буде відключений від світла за борг у 130 мільйонів

16 березня, 2020
Борги
Кам’янський водоканал буде відключений від світла за борг у 130 мільйонів

19 березня енергопостачання Комунального підприємства «Кам’янський міськводоканал» Дніпропетровської обласної ради буде обмежено через борги за електроенергію.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація в Україні» із посиланням на «Нікопольський інформаційний портал».

За його даними, підприємство не виконує зобов’язання по оплаті та реструктуризації багаторічної заборгованості на загальну суму 130 млн грн. Крім того, не має затвердженого плану санації і погашення боргів.

КП «Кам’янський міськводоканал» є одним з найбільших постачальників води Дніпропетровської області. І при цьому — одним з найбільших боржників за електроенергію в регіоні. З 2016-му році відносно цього підприємства було укладено довгостроковий Меморандум про співпрацю. Кам’янський міськводоканал взяв на себе зобов’язання за кілька років погасити старі заборгованості. А в 2018-му знову попросив відстрочку та надав  графік погашення заборгованості до кінця грудня 2019 го. Однак всі раніше досягнуті домовленості не виконуються.

Наразі розпочато процедуру банкрутства підприємства. Серед кредиторів, яким заборгував водоканал, — не тільки ДТЕК Дніпровські електромережі, а й багато інших підприємств області. Зокрема, «Аульський водовід», Головне управління ДФС в Дніпропетровській області тощо.

Коментарі
Додати коментар