До новин

На Луганщині затримали голову управління юстиції за хабарництво

17 липня, 2015
Резонансні справи
На Луганщині затримали голову управління юстиції за хабарництво

Головна військова прокуратура затримала голову управління юстиції та керівника відділу Державної виконавчої служби міста Сєвєродонецьк (Луганська область) під час отримання хабара в розмірі 250 тис. грн..

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури України.

«15 липня 2015 року на Луганщині Головною військовою прокуратурою спільно з працівниками Служби безпеки України викрито та затримано «на гарячому» під час отримання хабара начальник Сєвєродонецького міського управління юстиції та начальник відділу державної виконавчої служби цього ж управління юстиції (ч. 3 ст. 368 КК України)», - йдеться в повідомленні.

Затримання відбулося в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання та одержання 250 тис. грн неправомірної вигоди від громадянина за зняття арешту з його приватного будинку. Грошові кошти були вилучені.

В даний час проводяться першочергові слідчі дії. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у Києві суддя попався на хабарі за фіктивне рішення про банкрутство держпідприємства.

Коментарі
Додати коментар