До новин

Валерія Коломієць розповіла про підсумки засідання Дисциплінарної комісії арбітражних керуючих

16 вересня, 2020
Законодавство
Валерія Коломієць розповіла про підсумки засідання Дисциплінарної комісії арбітражних керуючих

На черговому засіданні Дисциплінарної комісії арбітражних керуючих розглянули, зокрема, питання створення Комісії з етики.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація в Україні» із посиланням на повідомлення заступниці міністра юстиції України Валерії Коломієць.

Чергове засідання ДК тривало більше п’яти годин.

На засіданні вирішили направити до Національної асоціації арбітражних керуючих України першу скаргу на арбітражного керуючого для здійснення перевірки.

"Ну як перша, перша за результатом розгляду акту складеного міжрегіональним управлінням юстиції. Тож колеги, вважайте це благословінням Міністерство юстиції України

 на створення відповідної Комісії з етики. Вам же лише його й бракувало, чи не так?", - написала заступниця міністра юстиції.

Вона додала, що також було скасовано 2 акти перевірки.

"Так, шановні колеги з регіонів, це камінь до вашого городу. Фаворит у складанні абсолютно безглуздих Актів по країні уже визначений, на днях почнемо вітати переможця. Завершимо і перейдемо до срібного призера. І так по колу... Поки акти органів контролю не будуть викликати сумнівів чи то пак у компетентності чи то особистій зацікавленості членів відповідних комісій", - додала вона.

Також на засіданні було позбавлено права на здійснення професійної діяльністі двох осіб

Коломієць також наголосила, що тепер відомство розмірковує, де взяти ще 170 млн грн, які "не додали за проектом держбюджету".

Коментарі
Додати коментар