До новин

У Києві відбудеться VІ Форум з конкурсного права

18 вересня, 2020
Законодавство
У Києві відбудеться VІ Форум з конкурсного права

21 жовтня у столиці відбудеться VІ Форум з конкурсного права.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» з посиланням на Асоціацію правників України.

Вже незабаром – 21 жовтня 2020 року вся правнича спільнота відзначатиме річницю прийняття Кодексу України з процедур банкрутства. Запрошуємо вшанувати цю подію в колі колег та однодумців під час VI Форуму з конкурсного права, який відбудеться в цей день у готелі Radisson Blu Hotel.

Реєстрація доступна за цим посиланням.

Організаторами VI Форуму з конкурсного права є Комітет Асоціації правників України з конкурсного права, Національна асоціація арбітражних керуючих України, Проект ЄС «ПРАВО-Justice», Комітет Асоціації адвокатів України з банкрутства, Незалежна асоціація банків України.

Чи справдилися наші очікування стосовно нововведень? Чи впорались органи влади із імплементацією законодавчих змін? Як відбувалися перші кроки в самоврядуванні арбітражних керуючих? – про це та багато іншого ми дізнаємось вже скоро під час професійної дискусії. Обговоримо все, що відбулося значного за останній рік в нашій сфері, проаналізуємо напрацьовану практику та побудуємо плани і прогнози на майбутнє.

До участі запрошені арбітражні керуючі, судді, представники банківської спільноти, Міністерства юстиції України, народні депутати, керівники профільних юридичних фірм та адвокатських об’єднань.

В рамках Форуму традиційно пройде нагородження найкращих персоналій і команд сфери, кого (у відкритому онлайн-режимі!) оберете саме Ви – учасники Форуму.

"Колеги, забиваємо дату - 21.10.2020. Основна професійна подія року  - VІ Форум з конкурсного права. Ризикуємо зустрітися наживо. Маю надію, що всі будемо здорові і обстановка дасть змогу нам це зробити. Гарячі і відверті дискусії про найцікавіше за перший рік дії Кодексу України з процедур банкрутства. Традиційно під час Форуму професійна спільнота сама визначить найкращих в сфері. Наступного тижня представимо Вам наших супер спікерів", - зазначила у Facebook Ірина Сербін, арбітражна керуюча, партнерка Ario Law Firm, голова Комітету з конкурсного права Асоціації правників України, член Ради НААКУ.

Місце проведення: Radisson Blu Hotel, вул. Ярославів Вал 22, м. Київ.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до Секретаріату АПУ за тел.: +380 (44) 492-88-48, електронна пошта: conference@uba.ua. Контактна особа –  Тетяна Осауленко.

Коментарі
Додати коментар