До новин

У Мін'юсті похвалили Зеленського за новий законопроєкт щодо банкрутства

19 жовтня, 2020
Законодавство
У Мін'юсті похвалили Зеленського за новий законопроєкт щодо банкрутства

Заступниця міністра юстиції Валерія Коломієць "щиро радіє", що Офіс президента погоджується з позицією Мін'юсту і не вітає створення чергового мораторію у процедурах банкрутства.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на її пост у Facebook.

За словами Коломієць, 15 жовтня у Львові відбувалося виїздне засідання Робочої групи з питань банкрутства. Темою були мораторії у процедурах банкрутства, і ніхто з присутніх не стверджував що «мораторії це добре». Навпаки, усі вважають, що нам час починати напрацьовувати поетапний план відходу від цих "недолугих милиць, котрі дехто досі сприймає як панацею для вирішення будь якої економічно-політичної проблеми".

"Щиро радію, що Офіс Президента України погоджується з послідовною позицією Міністерство юстиції України (яке у цьому питанні підтримували та підтримують ледь не усі представрики ринку та профільних спільнот) та не вітає створення чергового мораторію у процедурах банкрутства. Ми висловлювали свої зауваження та заперечення з даного приводу на слуханнях профільного комітету ВРУ, в ЗМІ, під час виступів та під час усіх інших можливих комунікацій з парламентарями.

Впевнена що цього разу наші аргументи та позиція ринку будуть почуті профільним комітетом та парламентарями. Оскільки ми цей законопроект будемо підтримувати так само завзято як боролися з ідеєю мораторію, тільки тепер в нашій команді Президент", - пише заступниця міністра.

Нагадаємо, 15 жовтня у Верховній Раді з’явився законопроект №4220 від президента Володимира Зеленського про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо врегулювання окремих питань процедур банкрутства на період карантину, викликаного поширенням коронавірусу в Україні.

Коментарі
Додати коментар