До новин

Мін'юст виніс на громадське обговорення проєкт Закону «Про судово-експертну діяльність»

27 жовтня, 2020
Законодавство
Мін'юст виніс на громадське обговорення проєкт Закону «Про судово-експертну діяльність»

Проєкт Закону України «Про судово-експертну діяльність» розроблено на виконання Указу президента України від 08.11.2019 № 837 «Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави», яким передбачено, зокрема, необхідність врегулювання питань щодо самоврядування судових експертів, рецензування висновку судового експерта та визначення граничних строків проведення судових експертиз.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на Мін'юст.

Також в законопроєкті враховані результати, отримані під час фахових комунікацій та анкетування в рамках проведення моніторингу впровадження та аналізу ефективності прийнятих законодавчих та інших нормативно-правових актів у сфері судово-експертної діяльності, який проводиться Директоратом правосуддя та кримінальної юстиції Міністерства.

"Просимо надсилати свої зауваження та пропозиції до проєкту Закону України «Про судово-експертну діяльність» на електронну адресу: rule_of_law@minjust.gov.ua  до 6 листопада 2020 року", - зазначили у відомстві та надали почилання на відповідні документи.

Проєкт Закону України Про судово-експертну діяльність
Проєкт Закону України Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України» (щодо удосконалення деяких положень,пов’язаних з порядком призначення та проведення експертизи)

Коментарі
Додати коментар