До новин

ДВС стягнула на користь 845 працівників 9,7 млн грн боргів із зарплати

23 листопада, 2020
Борги
ДВС стягнула на користь 845 працівників 9,7 млн грн боргів із зарплати

Органи Державної виконавчої служби Міністерства юстиції упродовж 9 – 16 листопада стягнули на користь 845 працівників 9,7 млн грн заборгованості із заробітної плати.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на пресслужбу Мін'юсту.

Найбільшу суму – 1,4 млн грн на користь 35 працівників стягнуто органами Державної виконавчої служби в Одеській області з Державного підприємства «Ренійський морський торговельний порт». Перші документи зведеного виконавчого провадження пред’явлені на виконання  у червні 2020 року. Кошти стягнуто з арештованих рахунків боржника.

1,2 млн грн стягнуто з Комунального підприємства «Червоноградтеплокомуненерго». Завдяки органам Державної виконавчої служби у Львівській області зарплату отримали 138 працівників. Документи зведеного виконавчого провадження пред’явлені на виконання у листопаді 2020 року. Кошти стягнуто з рахунків боржника.

Органи ДВС Міністерства юстиції у місті Києві стягнули з Державного підприємства «ЕКО» – 1 млн грн на користь 113 працівників. Кошти стягнуто з рахунків боржника.Виконавчі документи надійшли на виконання  у липня 2020 року.

Всього з початку 2020 року органи Державної виконавчої служби Міністерства юстиції стягнули 461,5 млн грн.

Коментарі
Додати коментар