До новин

Зеленський створив делегацію для переговорів із МБРР щодо укладення угоди про позику

25 листопада, 2020
Борги
Зеленський створив делегацію для переговорів із МБРР щодо укладення угоди про позику

Президент України Володимир Зеленський утворив делегацію для участі у переговорах із Міжнародним банком реконструкції та розвитку щодо укладення угоди про позику.

Про це йдеться у розпорядженні №519/2020-рп від 24 листопада, повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація».

Документом передбачено утворити делегацію для участі у переговорах із МБРР щодо укладення Угоди про позику (Друге додаткове фінансування, спрямоване на подолання наслідків пандемії COVID-19, для Проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України»).

До її складу увійшли директор Департаменту міжнародного права Міністерства юстиції Тамара Андрієва, директор Департаменту міжнародних фінансових проектів Міністерства фінансів Катерина Елішиєва, заступник начальника відділу підтримки проектів з МФО та іноземними країнами Департаменту багатосторонніх та двосторонніх торговельних угод Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Світлана Пацьора, директор Департаменту економічної дипломатії Міністерства закордонних справ Дмитро Пономаренко. Очолив делегацію заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко.

Глава держави доручив затвердити директиви делегації України для участі у переговорах.

Також президент уповноважив міністра фінансів Сергія Марченка на підписання зазначеної Угоди.

Нагадаємо, як вчора заявив радник керівника офісу президента Тимофій Милованов, траншу Міжнародного валютного фонду для України цього року не буде.

Коментарі
Додати коментар