До новин

У Полтаві почалися курси арбітражних керуючих

05 серпня, 2015
Банкрутство підприємств
У Полтаві почалися курси арбітражних керуючих

У Полтаві 2 серпня почалися навчальні курси для осіб, які мають намір здійснювати діяльність арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора).

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили в прес-службі Міністерства юстиції України.

Заняття проводяться у навчальному закладі Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» за адресою: Полтава, вул. Коваля, буд. 3.

Поточні курси проходять з 2 до 31 серпня, але з 19 жовтня до 19 листопада вони повторяться ще раз.

Навчання осіб, які мають намір здійснювати діяльність арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), полягає у проведенні навчальними закладами (установами), навчальних курсів з отримання знань у сфері відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом і здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) під час провадження справи про банкрутство з видачею сертифіката про проходження навчання у сфері відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, курси арбітражних керуючих проходили 27 травня – 27 червня у Дніпропетровську.

Коментарі
Додати коментар