До новин

Цьогоріч органи ДВС уже стягнули 14,1 мільйона боргів із зарплати

15 січня, 2021
Борги
Цьогоріч органи ДВС уже стягнули 14,1 мільйона боргів із зарплати

Органи Державної виконавчої служби Міністерства юстиції з початку 2021 року стягнули на користь 1225 працівників 14,1 млн грн заборгованості із заробітної плати.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на пресслужбу Мін'юсту.

Так, найбільшу суму – 6,3 млн грн стягнуто органами Державної виконавчої служби у місті Києві з Державного підприємства "Київський бронетанковий завод" на користь 619 працівників. Кошти списано з рахунків боржника по зведеному виконавчому провадженню. Документи пред’явлені на виконання 27 листопада 2020 року.

2,5 млн грн стягнуто з Акціонерного товариства «Українська залізниця». Завдяки органам Державної виконавчої служби у місті Києві зарплату отримали 15 працівників. Кошти стягнуто з рахунків боржника по зведеному виконавчому провадженню. Документи пред’явлені на виконання у 2020 році.

Також, відділ примусового виконання рішень Департаменту Державної виконавчої служби Міністерства юстиції стягнув з Лисичанського комунального спеціалізованого підприємства по видобутку, обробці, реалізації води та очищенню стоків Лисичанськводоканал 1,4 млн грн на користь 384 працівників. Борг погашено за рахунок коштів стягнутих з рахунків боржника. Документи пред’явлено на виконання у жовтні 2020 року.

Коментарі
Додати коментар