До новин

Майже 40% позичальників банку «Аркада» попросили реструктуризації іпотечних кредитів

18 січня, 2021
Борги
Майже 40% позичальників банку «Аркада» попросили реструктуризації іпотечних кредитів

На сьогодні майже 40% позичальників збанкрутілого банку «Аркада» подали до банку відповідні заявки на реструктуризацію заборгованості за іпотечними кредитами.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на пресслужбу Фонду гарантування вкладів.

«На початок січня, 285 позичальників банку «Аркада» висловили своє бажання приєднатися до програми реструктуризації іпотечних кредитів фізичних осіб. Це – майже 40% від загальної кількості фізичних осіб-позичальників банку. Аби умови були максимально вигідні для позичальників і спонукали їх не припиняти виконувати свої зобов’язання перед банком і у процесі його ліквідації – Фонд, як відомо, ініціював ряд змін до програми реструктуризації іпотечних кредитів фізичних осіб. Уже 5 січня відповідні зміни набули чинності», - розповіла заступник директора-розпорядника ФГВФО Ольга Білай.

Позичальники банку «Аркада» можуть дізнатись про стан кредитної заборгованості, можливість та умови реструктуризації у приміщенні банку, що розташоване за адресою вул. Ольгинська, 3, м. Київ.

Коментарі
Додати коментар