До новин

Минулого тижня виконавча служба домоглася виплати зарплатних боргів для 1398 працівників

19 лютого, 2021
Борги
Минулого тижня виконавча служба домоглася виплати зарплатних боргів для 1398 працівників

Органи Державної виконавчої служби Міністерства юстиції упродовж минулого тижня стягнули на користь 1 398 працівників 14,8 млн грн заборгованості із заробітної плати.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на Мін'юст.

Найбільшу суму – 1,9 млн грн стягнуто органами Державної виконавчої служби у Львівській області з Комунального підприємства «Червоноградтеплокомуненерго» на користь 203 працівників. Кошти списано з рахунків боржника по зведеному виконавчому провадженню. Документи пред’явлені на виконання в лютому 2021 року.

1,6 млн грн стягнуто з Дочірнього підприємства Рівненський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України». Завдяки органам Державної виконавчої служби у Рівненській області зарплату отримали 279 працівників. Кошти списано з рахунків боржника. Документи пред’явлені на виконання упродовж листопада-грудня 2020 року.

Органи Державної виконавчої служби у Дніпропетровській області стягнули з Комунального підприємства «Новомосковськтеплоенерго» 1,5 млн грн на користь 89 працівників. Борг погашено за рахунок коштів списаних з рахунків боржника. Документи пред’явлено на виконання у січні 2021 року.

З початку 2021 року органи Державної виконавчої служби Міністерства юстиції стягнули 75 млн грн. Заборгованість з виплати зарплати повністю погашена 6 293 працівникам.

Коментарі
Додати коментар