До новин

На початку березня відбудеться інформаційний марафон кандидатів у члени ВРП

24 лютого, 2021
Законодавство
На початку березня відбудеться інформаційний марафон кандидатів у члени ВРП

2-3 березня 2021 року відбудеться інформаційний марафон за участю суддів та суддів у відставці, які висунули свої кандидатури для обрання до складу Вищої ради правосуддя за квотою XVIII з'їзду суддів України, який відбудеться 9-11 березня 2021 року.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на пресслужбу РСУ.

Кандидати до складу Вищої ради правосуддя матимуть змогу публічно представити свою позицію щодо мотивів самовисунення до складу органів судової влади та відповісти на запитання учасників інформаційного марафону.

Черговість виступів кандидатів відбуватиметься відповідно до переліку кандидатів, оприлюдненого на сайті ВРП.

Регламент: до 5 хвилин – виступ кандидата, до 10 хвилин – відповіді на запитання.

Інформаційний марафон відбуватиметься у форматі онлайн за допомогою платформи ZOOM і транслюватиметься на YouTube-каналі Ради суддів України та на сторінці Пресслужби РСУ у Facebook.

До участі запрошуються: особи, які подали документи як кандидати до складу ВРП, представники медіа-спільноти і громадські активісти – всі, кому цікава доля української судової влади.

Для участі в інформаційному заході обов'язковою є реєстрація учасників. Повідомлення про реєстрацію надсилати на електронну адресу Пресслужби РСУ pressoffice@court.gov.ua, у якому обов'язково слід вказати: назву ЗМІ чи громадської організації, прізвище, ім'я, по-батькові представника, контактний номер телефону та електронну адресу. Підключення учасників розпочинатиметься о 9.00 у день проведення заходу, початок інформаційного марафону о 10.00.

Лінк на підключення кожній учасник отримає після реєстрації.

Коментарі
Додати коментар