До новин

Фонд гарантування здаватиме в оренду нерухомість банків-банкрутів через ProZorro

16 квітня, 2021
Законодавство
Фонд гарантування здаватиме в оренду нерухомість банків-банкрутів через ProZorro

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб починає пілотний проєкт, в рамках якого виставлятиме на відкриті електронні аукціони права оренди нерухомого майна банків, що перебувають на стадії ліквідації.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на пресслужбу Фонду.

"Потенційним орендарям будуть запропоновані об'єкти нерухомості різної площі та призначення, в тому числі офісні приміщення в центральній частині міста Києва. Аукціони проходитимуть за відкритою і прозорою процедурою в системі ProZorro.Продажі. Це дозволить привернути більше уваги до об'єктів нерухомості з боку потенційних орендарів та збільшити конкуренцію між ними, завдяки великій кількості торгових майданчиків, підключених до системи, та численним клієнтам, що користуються нею", - наголосили у ФГВФО.

Зазначається, що орендарем нерухомого майна банків можуть стати усі бажаючі, скориставшись одним із офіційних торгових майданчиків, які авторизовані в системі ProZorro.Продажі.

Аукціони з передачі в оренду відбуватимуться за голландською моделлю, з покроковим зниженням стартової ціни (орендної плати).

"Актуальні пропозиції щодо передачі в оренду нерухомості банків на аукціонах найближчим часом будуть розміщені на сайті Фонду гарантування вкладів та в електронній торговій системі Prozorro.Продажі. В оголошеннях буде представлена необхідна для потенційного орендаря інформація, зокрема, детальний опис, план та фото об'єкту, а також стартова ціна оренди нерухомості та умови участі в аукціоні", - пояснили в Фонді.

Пілотний проєкт запровадили терміном на один рік.
Коментарі
carlos john
16 квітня, 2021
Вам потрібна позика, ми пропонуємо позику з негайним онлайн-схваленням, * особиста позика * позика компанії, * автокредитування, * студентська позика * Бізнес-позика, і т.д. ..... ми даємо від 1000 до 60 000 000 доларів. у доларах або євро наша позика надається з відсотковою ставкою 3%, і ми можемо надати позику будь-якій точці світу .... якщо ви зацікавлені, зв'яжіться через whatsapp: +256756543536 або електронною поштою: christharmonyloanfund@gmail.com
Додати коментар