До новин

Органи ДВС минулого тижня повернули 11 млн грн заборгованих зарплат

11 травня, 2021
Борги
Органи ДВС минулого тижня повернули 11 млн грн заборгованих зарплат

Органи Державної виконавчої служби Міністерства юстиції упродовж минулого тижня стягнули на користь 1282 працівників 10,9 млн грн заборгованості із заробітної плати.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» з посиланням на пресслужбу Мін’юсту.

Найбільшу суму – 3,4 млн грн стягнуто органами Державної виконавчої служби у Кіровоградській області з Комунального підприємства «Теплокомуненерго» на користь 267 працівників. Кошти стягнуто з рахунків боржника. Виконавче провадження, відкрито у квітні 2021 року.

1,6 млн грн стягнуто з Районного комунального підприємства «Старобільськвода» Луганської області. Завдяки органам Державної виконавчої служби у Луганській області зарплату отримали 170 працівників. Кошти стягнуто з рахунків боржника. Виконавче провадження відкрито у квітні 2021 року.

Органи Державної виконавчої служби у Львівській області стягнули з Комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» 1,1 млн грн на користь 139 працівників. Кошти списано з рахунку боржника. Виконавчі документи пред’явлено на виконання у квітні 2021 року.

З початку 2021 року органи Державної виконавчої служби Міністерства юстиції стягнули 217,4 млн грн. Заборгованість з виплати зарплати повністю погашена 15 891 працівнику.

Коментарі
Додати коментар