До новин

На Хмельниччині 21 підприємство не платить зарплату своїм працівникам

13 жовтня, 2021
Борги
На Хмельниччині 21 підприємство не платить зарплату своїм працівникам

21 підприємство Хмельницької області не платить зарплату своїм працівникам

Про це йшлося на нараді в облдержадміністрації, де обговорили стан погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах-боржниках, повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням Depo.Хмельницький.

За інформацією директорки департаменту економічного розвитку ОДА Олени Бохонської, станом на початок жовтня в області налічується 21 підприємство-боржник із загальною сумою заборгованої заробітної плати 21,54 млн грн. В переліку 3 державних підприємства, 8 комунальних та 10 приватної форми власності.

В структурі боргу найбільшу частку – 43,5% займають державні підприємства: "Нігинський кар’єр", "55 управління начальника робіт" та "ВОЄНКОНВЕРС 43" із загальною сумою заборгованості 9,4 млн гривень.

Борг комунальних підприємств становить 6,5млн грн, або 30,2%. Інші підприємства (приватні) мають заборгованість в сумі 5,7 млн грн, або 26,3% (у тому числі третина заборгованості – це борг банкрута ПрАТ "Кам’янець-Подільський Автоагрегатний завод" з боргом 1,7 млн грн).

Поряд з цим, за останній місяць 2 комунальних підприємства повністю погасили борги по заробітній платі – це "Старосинявський комунгосп" та "Понінка тепломережі".

Коментарі
Додати коментар