До новин

Нова українська авіакомпанія скасувала усі рейси

17 січня, 2022
Новини
Нова українська авіакомпанія скасувала усі рейси

Український авіаперевізник Air Ocean Airlines, який тільки в жовтні отримав ліцензію, скасував усі рейси щонайменше до 15 березня.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на пресслужбу авіакомпанії.

"У зв’язку з затримкою постачання повітряних суден та необхідністю проведення планового технічного обслуговування літаків, що експлуатуються в цей час, авіакомпанія вимушена перенести виконання польотів із поновленням починаючи з 15 березня 2022 року", - йдеться  у повідомленні.

Зазначається, що кошти за квитки повертатимуться пасажирам автоматично в повному обсязі на картку, з якої було здійснено оплату. Якщо пасажир придбав квиток у агента з продажу авіаційних перевезень, то необхідно звернутися за місцем його придбання для відшкодування вартості квитка. Також авіакомпанія пропонує зберегти право польоту з відкритою датою вильоту, а при купівлі наступного квитка надасть знижку у розмірі 50% від вартості квитка.

Air Ocean Airlines – український авіаперевізник, що базується у міжнародному аеропорту «Київ» (Жуляни). Компанія здійснює як внутрішні регіональні, так і міжнародні авіаперевезення.

Флот авіакомпанії включає два пасажирські літаки Антонов Ан-148 вітчизняного виробництва.

23 жовтня 2021 року компанія отримала сертифікат експлуатанта, а 29 жовтня Державна авіаційна служба України видала їй ліцензію на право здійснення господарської діяльності з перевезення пасажирів повітряним транспортом.

Перший рейс реактивного літака Ан-148 авіакомпанії Air Ocean Airlines за маршрутом "Київ-Миколаїв" відбувся 30 жовтня 2021 року.

Коментарі
Додати коментар