До новин

Virgin Orbit повністю припинить діяльність після продажу активів

26 травня, 2023
Новини
Virgin Orbit повністю припинить діяльність після продажу активів

Космічна компанія Virgin Orbit Holdings оголосила, що після аукціону, проведеного відповідно до Кодексу США про банкрутство, продасть свої активи чотирьом переможцям торгів і припинить діяльність.

Про це йдеться у заяві компанії.

"Протягом усієї своєї історії Virgin Orbit була на передовій інновацій і зробила значний внесок у сферу комерційних ракетних запусків завдяки своїй платформі повітряного запуску LauncherOne. Передові технології, неперевершений досвід і прагнення до досконалості вивели компанію в авангард галузі комерційних запусків, що розвивається.

Оскільки Virgin Orbit вступає на цей шлях, керівництво і співробітники компанії хотіли б висловити щиру подяку всім зацікавленим сторонам, включаючи клієнтів, партнерів, інвесторів і співробітників, за їхню підтримку і відданість протягом багатьох років. Саме завдяки їхнім колективним зусиллям компанія змогла досягти значних успіхів і зробити вагомий внесок у розвиток запуску супутників у Сполучених Штатах і Великій Британії", - заявили в компанії.

Транзакції підлягають затвердженню судом та виконанню деяких інших звичайних умов закриття. Слухання щодо отримання схвалення суду заплановано на 24 травня 2023 року, а закриття угод очікується невдовзі після цього.

4 квітня 2023 року компанія та її американські дочірні підприємства подали заяву про добровільну процедуру банкрутства відповідно до Глави 11 Кодексу США про банкрутство з метою здійснення продажу бізнесу.

Коментарі
Додати коментар