До новин

Прокуратура підозрює керуючого санацією військового держпідприємства в реалізації майна за заниженою вартістю

06 листопада, 2015
Резонансні справи
Прокуратура підозрює керуючого санацією військового держпідприємства в реалізації майна за заниженою вартістю

Головна військова прокуратура викрила протиправні дії керуючого санацією одного з державних підприємств оборонно-промислового комплексу, розташованого в м. Харкові, який у вересні 2012 року реалізував на аукціоні будівлю підприємства площею понад 22 тис. кв м за ціною на 11,8 млн грн нижче, ніж його оціночна вартість, що призвело до завдання державі значних матеріальних збитків.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі прокуратури.

У відомстві вказують, що керуючий санацією підприємства зловживав своїми повноваженнями в інтересах приватної фірми.

«За цим фактом 30.10.2015 до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 365-2 КК України (зловживання своїми повноваженнями особою, що здійснює професійну діяльність, пов'язану з наданням публічних послуг, що спричинило тяжкі наслідки). Кримінальне провадження передано для проведення досудового розслідування до відділу спецміліції слідчого управління УМВС України в Харківській області. Процесуальне провадження здійснюється військовою прокуратурою Харківського гарнізону» - йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, військова прокуратура втрутилась у процес приватизації збиткового військового НДІ.

Коментарі
Додати коментар