До новин

У "Сенс Банку" заявили про збільшення рівня довіри бізнесу після націоналізації

30 серпня, 2023
Новини
У "Сенс Банку" заявили про збільшення рівня довіри бізнесу після націоналізації

Після націоналізації "Сенс банку" рівень залишків на рахунках юридичних осіб у фінустанові зріс на понад 5 мільярдів гривень до понад 25 мільярдів гривень.

Про це повідомила пресслужба банку.

"Sense Bank активізував роботу фінустанови з корпоративними клієнтами та МСБ. Особливу увагу ми приділяємо державним установам, адже компетенція команди та наявні послуги дозволяють запропонувати максимально вигідні для обох сторін умови", – зазначив член правління банку Андрій Соколов.

До низки найбльших підприємств країни, з якими спрівпрацює "Сенс Банк" додалось ПАТ "Укрнафта". Раніше банк справпрацював, зокрема, з АТ "Укрзалізниця", НАЕК "Енергоатом", НАК "Нафтогаз України" тощо.

"Акціонер банку Міністерство фінансів України підтверджує, що Sense Bank посідає одну з провідних позицій у банківському секторі та є одним із стійких і надійних банків України", – йдеться в повідомленні фінустанови.

"Сенс Банк" уповноважений на виплату пенсій, грошової допомоги, виплат за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням та заробітної плати працівникам бюджетних установ. 

Коментарі
Додати коментар