До новин

Вища кваліфікаційна комісія суддів відмовила Генпрокуратурі у відкликанні з посади судді Скутельника

02 грудня, 2015
Резонансні справи
Вища кваліфікаційна комісія суддів відмовила Генпрокуратурі у відкликанні з посади судді Скутельника

На засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України було вирішено повернути Генеральній прокуратурі її клопотання про відкликання з посади судді господарського суду Київської області Павла Скутельника без задоволення.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на рішення Комісії, прийняте на засіданні 30 листопада 2015 року.

«Стосовно Скутельника Павла Федоровича – судді господарського суду Київської області - Комісія прийняла рішення про повернення клопотання Генеральному прокурору України відповідно до його звернення про відкликання», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, суддя Скутельник підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною четвертою статті 368 Кримінального кодексу України, а саме в отриманні неправомірної вигоди за прийняття рішення про усунення арбітражного керуючого від виконання обов’язків та призначення нового арбітражного керуючого у справі про банкрутство.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Рада погодила арешт судді, якого підозрюють в хабарі у справі про банкрутство військового підприємства.

Коментарі
Додати коментар