До новин

Аваков та Саакашвілі ледь не побилися через проблемний Одеський припортовий

15 грудня, 2015
Резонансні справи
Аваков та Саакашвілі ледь не побилися через проблемний Одеський припортовий

Ввечері 14 грудня на засіданні Ради реформ голова МВС Арсен Аваков ледь не побився із губернатором Одещини Міхаілом Саакашвілі через питання приватизації Одеського припортового заводу.

Про це написав Аваков на своїй сторінці у Facebook, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Пан Саакашвілі у відповідь на моє запитання до нього - чому він по ОПЗ спілкувався з російським олігархом з Уралхіма і як це пов'язано з процесом приватизації ОПЗ - втратив над собою контроль», - сказав міністр.

Він стверджує, що Саакашвілі зірвався в істерику і почав кричати на нього.

Далі пішли звинувачення Авакова у причетності до корупції, у відповідь на які міністр облив губернатора водою.

«ОПЗ потрібно продавати відкрито-західній компанії з ім'ям, а не офшоркам російського олігарха, з яким шушукаються чиновники, прикриваючись гучними фразами», - додав Аваков.

При цьому Саакашвілі впевнений у своїй правоті, а поведінку Авакова називає провокативною.

«Я категорично вимагаю від прес-служби адміністрації Президента оприлюднити повний відеозапис негідної і провокаційної поведінки Прем'єр-міністра і міністра внутрішніх справ на сьогоднішній раді реформ. Відеозапис вівся з трьох камер, і український народ має повне право бачити і знати, хто ним керує. Я відповідаю за кожне моє слово вимовлене там. Настав час, щоб суб'єкти, які довели країну до відчаю, відповідали за свої слова і дії», - написав Саакашвілі.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, на думку губернатора Одещини, збитковий ОПЗ має бути приватизований.

Коментарі
Додати коментар