До новин

Фіскальна служба ініціює банкрутство Одеського НПЗ

13 січня, 2016
Банкрутство підприємств
Фіскальна служба ініціює банкрутство Одеського НПЗ

Державна податкова інспекція у Суворовському районі Одеси Головного управління Державної фіскальної служби ініціює банкрутство ПАТ «Одеський нафтопереробний завод».

Про це йдеться у відповідній судовій ухвалі по справі № 916/5096/15 від 28 грудня, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

28 грудня госпсуд Одеської області повернув ДФС заяву про порушення провадження у справі про банкрутство без розгляду, оскільки в ньому було зазначено невірну назву заводу, а саме «Лукойл-Одеський нафтопереробний завод», тоді як відповідно виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, станом на 28 грудня 2015 року, боржником за цією заявою є ПАТ «Одеський нафтопереробний завод».

Крім цього, Фіскальна служба не надала належних доказів сплати судового збору.

У червні 2015 року визнати Одеський НПЗ банкрутом просила суд енергопостачальна компанія «Одесаобленерго».

Крім того, 29 грудня госпсуд Одеської області розглядав позов ТОВ «Квадро-М», в якому товариство вимагає від Одеського НПЗ повернути 20 тис. гривень боргу, розгляд справи перенесено на 19 січня.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Одеському НПЗ загрожує банкрутство через борги перед «Одесаобленерго».

Коментарі
Додати коментар