До новин

Екс-керівник «Артемсолі» багато «накосячив», - радник аграрного міністра

26 лютого, 2016
Резонансні справи
Екс-керівник «Артемсолі» багато «накосячив», - радник аграрного міністра

Радник міністра агрополітики Олександр Лієв прокоментував заяви екс-очільника «Артемсолі», заявивши, що колишній керівник підприємства «накосячив», та звільнити його можна було тільки за рішенням суду.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Економічну правду»

Нагадаємо, Денис Фоменко - один з колишніх директорів держпідприємства «Артемсіль» - звинуватив міністра і його радників в корупції і потуранні «схем» з викачування грошей з ДП. У списку таких «кураторів» підприємства він тоді назвав Олександра Лієва - колишнього міністра туризму і курортів Криму, Володимира Кудінова - директора департаменту з управління державною власністю, а також бізнесмена з Луганська Ігоря Ліскі.

Останній, за словами Фоменка, «доносив до керівників держкомпаній те, що чиновники не могли сказати вголос».

Слова Фоменко головний радник міністра називає «брехнею» і стверджує, що той діє так через втрачене крісла директора. До того ж, за словами Лієва, його опонентові слід більше думати про кримінальні справи, які проти нього порушено.

«За все життя у мене було три зустрічі з Фоменко. Перша - в грудні 2015 року, коли його призначали. Тоді він допомагав знімати свого шефа. Друга була, коли він був директором - були проблеми з показниками його роботи, і його просили написати заяву за власним бажанням. Моя задача була правильно це супроводити в інформаційному плані, тому що людина багато «накосячила», а звільнити його можна було тільки за рішенням суду. Чекати рішення з цього приводу можна нескінченно. Його можна звільнити, тільки якщо він сам напише заяву. По іншому ніяк. У таких випадках ми використовуємо механізм - просимо людину звільнитися. Я був присутній при цій розмові.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, посередники збагачуються за рахунок збиткового держпідприємства «Артемсіль».

Коментарі
Додати коментар