До новин

Якщо банку «Хрещатик» за місяць не знайдуть інвесторів, він буде ліквідований, - КМДА

07 квітня, 2016
Ліквідація
Якщо банку «Хрещатик» за місяць не знайдуть інвесторів, він буде ліквідований, - КМДА

У разі якщо протягом місяця для неплатоспроможного банку «Хрещатик» не знайдеться інвестор, то на нього чекає ліквідація.

Про це під час брифінгу сказав перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Останні півроку Київська міська державна адміністрація вживала всіх можливих заходів щодо покращення фінансового стану банку «Хрещатик», але що стосується ситуації, яка склалася зараз, після введення тимчасової адміністрації, є місяць, протягом якого має бути прийнято рішення», - пояснив він.

«Якщо є інвестор, то взагалі можна працювати з інвесторами і вивести банк з-під керівництва адміністрації в нормальний режим. Але якщо протягом місяця цей інвестор не буде знайдений, то через місяць має бути прийняте рішення про ліквідацію», - додав чиновник.

Водночас, він зазначив, що столична влада готова взяти участь в обговоренні питання покращення ситуації в банку «Хрещатик».

Нагадаємо, 5 квітня НБУ визнав банк «Хрещати»"неплатоспроможним, а Фонд гарантування вкладів ввів тимчасову адміністрацію.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, банк «Хрещатик» завершив 2015 рік з від’ємним капіталом і збитком 1,16 млрд грн.

Коментарі
Додати коментар