До новин

Від Петренка вимагають пояснень щодо реклами Мін'юсту у Facebook

25 квітня, 2016
Резонансні справи
Від Петренка вимагають пояснень щодо реклами Мін'юсту у Facebook

Протягом останніх місяців у соціальній мережі Facebook почастішали випадки розміщення рекламних публікацій від імені сторінки міністра юстиції Павла Петренка, у зв’язку з чим журналісти сформулювали низку питань до нього й направили на адресу відомства офіційний запит.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Кievvlast.

Журналісти хочуть отримати відповіді від Петренка на наступні питання:

Хто саме здійснює адміністрування сторінки міністра у Facebook?

Якщо адміністрування сторінки здійснює сам міністр, то на основі яких посадових інструкцій?

Якщо адміністрування здійснює інший співробітник Міністерства Юстиції, то на яких підставах він у робочий час займатися адмініструванням сторінки у мережі Facebook?

Якщо адміністрування здійснює особа, залучена на договірних умовах, журналісти просять надати копію договору, укладеного з такою особою.

Крім того, видання цікавиться, за якою статтею видатків Міністерства Юстиції України здійснюється адміністрування сторінки Міністра Павла Петренка у Facebook та скільки грошей міністерство юстиції або особисто міністр витрачають на просування публікацій у мережі.

«Чи не соромно Вам, як Міністру Юстиції, що Ви просуваєте Ваші публікації у мережі Facebook за гроші платників податків у робочий час?», - нарешті цікавляться журналісти.

Із документом можна ознайомитись за посиланням.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, стало відомо, скільки мільйонів заробляє міністр юстиції Петренко та на яких авто їздить.

Коментарі
Додати коментар