До новин

Асоціація адвокатів України відзначила своє 10-річчя

13 травня, 2016
Події
Асоціація адвокатів України відзначила своє 10-річчя

12 травня у приміщенні музею «Духовні скарби України» Асоціація адвокатів України відсвяткувала своє десятиріччя.

Про це повідомляє кореспондент інформаційного порталу Банкрутство & Ліквідація.

За словами президента Асоціації Олега Рачука, за час діяльності їх організації були досягнуті значні успіхи: працюють потужні відділення ААУ, які представлені у всіх регіонах нашої держави, функціонують комітети за сферами права, які об’єднали провідних адвокатів, створена потужна платформа для обговорення актуальних питань – це всеукраїнські форуми.

«Ми й надалі будемо працювати над об’єднанням українських адвокатів для сприяння розвитку та зміцненню інституту адвокатури в Україні, підвищення рівня правової допомоги, що надається адвокатами, підвищення ролі та авторитету адвокатури в суспільстві та задоволення й захисту прав та законних інтересів членів Асоціації», - наголосив Олег Рачук.

Під час святкування десятої річниці існування Асоціації адвокатів України в урочистій атмосфері було підписано меморандум про співпрацю між інформаційний порталом «Банкрутство & Ліквідація» та ААУ. Наша редакція готова підтримувати ініціативи Асоціації адвокатів України щодо розбудови правового суспільства, де виконання букви закону ставиться на перше місце.

Нагадаємо, Асоціація адвокатів України - це молода громадська організація, яка створена на засадах професійної належності та об’єднує адвокатів для сприяння інтенсифікації процесів розвитку та зміцнення інституту адвокатури в Україні.

Коментарі
Додати коментар