До новин

Гонтарева лякає власників банку «Михайлівський» позбавленням волі

07 червня, 2016
Резонансні справи
Гонтарева лякає власників банку «Михайлівський» позбавленням волі

Глава Національного банку Валерія Гонтарева обіцяє власникам банку «Михайлівський» Ігорю Дорошенку та Віктору Поліщуку по 5 років позбавлення волі.

Про це вона заявила в інтерв'ю «Українській правді», повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Очільниця НБУ, відповідаючи на питання про перспективи кримінального провадження у зв'язку з подіями в «Михайлівському» зауважила, що керівника банку загрожує позбавлення волі за їх дії.

«До 5 років позбавлення волі. Двом: і Дорошенко, і Поліщуку, тому що все було сплановано. Двом – по 5», - сказала гонтарева.

Крім того, за її словами, кримінальне провадження потрібно відкривати як на главу банку Ігоря Дорошенко так і на Віктора Поліщука, якому належить 92,5% банку.

Нагадаємо, станом на 23 травня 2016 року 100% акцій банку належить ТОВ «Екосіпан», 92,5% якого належить Віктору Поліщуку, 3,9% - Ігорю Дорошенко і 3% - Віктору Єрасову. Як відомо, 23 травня правління Національного банку прийнялорішення про віднесення ПАО «Банк Михайлівський» до категорії неплатоспроможних.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, держава шукає банк, що виведе з ринку збанкрутілий «Михайлівський».

Коментарі
Додати коментар