До новин

Державний «Укрветсанзавод» опинився на межі банкрутства

29 червня, 2016
Банкрутство підприємств
Державний «Укрветсанзавод» опинився на межі банкрутства

Господарський суд міста Києва за позовом «Нафтогаз України» порушив провадження у справі про банкрутство державного підприємства «Укрветсанзавод».

Про це йдеться у відповідній судовій ухвалі від 15 червня по справі № 910/6968/16, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Розпорядником майна заводу призначено арбітражного керуючого Леоніда Талана.

Граничний строк на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника – 30 днів.

У квітні 2016 року до Господарського суду м. Києва надійшла заява Публічного акціонерного товариства Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» про порушення провадження у справі про банкрутство Державного підприємства «Укрветсанзавод» у зв'язку з неможливістю останнього в порядку встновленому чинним законодавством погасити існуючу заборгованість.

За твердженнями «Нафтогазу», завод накопичив борг в сумі 5,208 млн гривень, проте суд визначив, що сума безспірних вимог до боржника становить 4,479 млн гривень.

Розпорядник майна у строк до 15 серпня 2016 року має провести інвентаризацію майна боржника.

«Укрветсанзавод» є підприємством, що займається переробкою та утилізацією сировини тваринного походження та неякісних харчових продуктів.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, суд арештував продане майно Черкаського держзаводу хімреактивів.

Коментарі
Додати коментар