До новин

Черкаська ОДА наказала первірити із залученням правоохоронців роботу арбітражних керуючих

29 червня, 2016
Банкрутство підприємств
Черкаська ОДА наказала первірити із залученням правоохоронців роботу арбітражних керуючих

Голова Черкаської обласної державної адміністрації 14 червня дав доручення Головному територіальному управлінню юстиції області проаналізувати із залученням правоохоронних органів роботу арбітражних керуючих на підприємствах-банкрутах області та проінформувати про результати ОДА.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на текст листа, який управління юстиції розсилає арбітражним керуючим регіону.

У зв'язку з такою вимогою від облдержадміністрації управління юстиції просить арбітражних керуючих у термін до 4 липня надати розширені пояснення щодо перебування в судових процедурах банкрутства підприємств Черкаської області.

В поясненні необхідно зазначити усі ухвали (постанови), які приймалися господарським судом під час дії провадження про банкрутство; наявність активів підприємства (з наданням інвентаризаційних описів); перелік усіх дій проведених арбітражним керуючим за час виконання повноважень розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора; перспективні плани щодо погашення кредиторських вимог (з наданням реєстру вимог кредиторів) та припинення провадження у справі про банкрутство.

Після проведення аналізу наданих пояснень, якщо вбачатиметься невиконання або неналежне виконання арбітражними керуючими покладених на них повноважень Головним територіальним управлінням юстиції у Черкаській області перед Міністерством юстиції України буде ініційовано питання щодо погодження проведення позапланових перевірок їх діяльності.

Коментарі
Додати коментар