До новин

Захоплена рейдерами техніка «Мрії» арештована за позовом кредиторів

11 липня, 2016
Резонансні справи
Захоплена рейдерами техніка «Мрії» арештована за позовом кредиторів

Агрохолдинг «Мрія» заявляє про неможливість відчуження сільгосптехніки, захопленої екс-співробітниками компанії при минулому менеджменті на території Хоростківського автотранспортного підприємства холдингу.

Про це повідомляє прес-служба компанії з посиланням на слова директора Мрії з юридичних питань Сергія Ігнатовського, передає інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Ще в жовтні 2014 за вимогою кредиторів, які фінансували покупку цієї техніки, на неї було накладено арешт. Вся ця техніка знаходиться в заставі як забезпечення по кредитах. Незрозуміло, яким чином техніка, яка перебуває під арештом з жовтня 2014 го, була продана влітку 2015-го на адресу компанії Профіт контроль. Арешт передбачає заборону на будь-яке відчуження майна, в тому числі продаж, тому продаж цієї техніки незаконний і заперечується нами в суді», - говорить Ігнатовський.

За його словами, зараз доступу на підприємство у співробітників холдингу як і раніше немає.

«На жаль, ситуація без змін. Уже тиждень у співробітників Мрії немає доступу на об'єкт, і ми не знаємо, що там відбувається. Для спостереження за АТП і попередження провокацій з боку рейдерів ми встановили веб-камеру, онлайн-трансляція з якої знаходиться у відкритому доступі на сайті http://stop-raider.te.ua/ «, - повідомляє юрист.

При цьому, додає Ігнатовський, правоохоронці Гусятинського району (Гусятинський район Тернопільської області - рідний район колишнього власника Мрії Івана Гути) не приховують явної підтримки другої сторони.

«Всі заяви, подані нами в райвідділ, до сих пір не розглянуті, зате проводяться активні слідчі дії за заявою Профіт контроль. Ми продублювали всі документи в обласне управління, їх реакція на те, що відбувається нейтральна, і наші заяви запущені в роботу відповідно до законодавства» , - розповідає він.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у «Мрії» заявили про спробу захоплення одного з підприємств холдингу.

 

Коментарі
Додати коментар